پولکی و نبات و نبات چوبی


پولکی یا آبنبات کاراملی sure

این پولکی به پولکی های نارگیلی یا لیمویی اصفهان نمیرسه ولی… خیلی خوشمزه است . براتون پولکی اصفهان رو هم اینجا میذاریم .

مواد لازم :
شکر دو پیمانه
خامه دو سوم پیمانه
آب دو سوم پیمانه
کرم تارتار یک هشتم ق چ
کره تکه شده 6 ق س
نصف ق چ وانیل شکری

طرز تهیه :
کف سینی چرب رو چرب کنین . شکر و آب و خامه رو داخل ظرفی ریخته و هم زده و روی حرارت ملایم بذارین تا شکر حل بشه . سپس کرم تارتار رو بهش اضافه کرده و بذارین تا بجوش بیاد و حباب های ریزش رو ببیین . حالا کره رو بهش اضافه کنین و بذارین مجددا بجوش بیاد وحباب بزنه . از روی حرارت بردارین و وانیل رو بهش اضافه کنین . با یک ق کوچیک با دقت از آبنبات داغ بردارین و روی سینی چرب بریزین . کمی بین هر پولکی فاصله بدین تا وقتی پخش شد بهم دیگه نچسبن .

از دانه های کنجد هم میتونین روی اون بریزین تا پولکی کارامل کنجدی داشته باشین .بذارین در دمای اتاق خودش رو بگیره و سپس از روی سینی بردارین .داخل بسته بندی در جای خشک و خنک نگهدارین .

عکس از internet

avazkhan

فایل پیوست
 

ادامه این مطلب در لینک مقابل تالارهای گفتمان سایت آشپزی سفره خونه“)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: