املت یا خاگینه

pazirayi


املت یا خاگینه سوسیس با زیتون و پنیر

مواد لازم :
یکعدد پیاز کوچک
یکعدد کدو کوچک
یکعدد هویج کوچک
چند برش فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
زیتون سیاه خرد شده چند عدد
یک ق س آرد
3 عدد سوسیس حلقه شده
پنیر چدار رنده شده نصف پیمانه
5 عدد تخم مرغ
سیر یک حبه رنده شده
50 گرم خامه
نمک و فلفل
جعفری خرد شده نصف پیمانه

هویج رنده شده و پیاز و کدوخرد شده رو با کمی روغن زیتون تفت بدین و در قابلمه رو روش گذاشته و با حرارت ملایم به حال خود بذارین تا با بخار خود نرم بشن . خامه و آرد و تخم مرغ و نمک و فلفل مخلوط کنین وهم بزنین و سپس روی سبزیجات نرم شده بریزین .
روی حرارت ملایم بذارین تا خود ش رو بگیره . فر را روشن کنین . روی 180 درجه تنظیم کنین . سپس کاغذ روغنی رو کمی چرب کنین و کف سینی بندازین وخاگینه رو از توی تابه روی کاغذ بذارین .
سوسیس خرد شده و زیتون و سیر رنده شده و فلفل دلمه ای خرد شده رو روی خاگینه بریزین و پنیر خرد شده رو هم روش بپاشین و حدود 20 دقیقه داخل فر بذارین . تا پینر ذوب شه . سپس با جعفری تزیین و تا داغه سرو کنین .

عکس Internet

avazkhan

فایل پیوست
 

ادامه این مطلب در لینک مقابل تالارهای گفتمان سایت آشپزی سفره خونه“)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: