آموزش: کیک پرتقالی,کیک تولد و بستنی گردویی

آیکونآیکون

مواد لازم :
خامه زده شده برای تزئین :۳ پیمانه
رنده پوست پرتقال : ۱ قاشق چایخوری
آب پرتقال : ۱ پیمانه بیکینگ پودر : ۱ قاشق سوپخوری
آرد : ۳ پیمانه
کره : ۱ پیمانه
وانیل شکری : ۱/۴ قاشق چایخوری
تخم مرغ : ۶ عدد
پودر قند : ۲/۱ ۱ پیمانه
طرز تهیه :
فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت […]

ادامه این مطلب در لینک مقابل “)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: