پولکی و نبات و نبات چوبی


پولکی یا آبنبات کاراملی sure

این پولکی به پولکی های نارگیلی یا لیمویی اصفهان نمیرسه ولی… خیلی خوشمزه است . براتون پولکی اصفهان رو هم اینجا میذاریم .

مواد لازم :
شکر دو پیمانه
خامه دو سوم پیمانه
آب دو سوم پیمانه
کرم تارتار یک هشتم ق چ
کره تکه شده 6 ق س
نصف ق چ وانیل شکری

طرز تهیه :
کف سینی چرب رو چرب کنین . شکر و آب و خامه رو داخل ظرفی ریخته و هم زده و روی حرارت ملایم بذارین تا شکر حل بشه . سپس کرم تارتار رو بهش اضافه کرده و بذارین تا بجوش بیاد و حباب های ریزش رو ببیین . حالا کره رو بهش اضافه کنین و بذارین مجددا بجوش بیاد وحباب بزنه . از روی حرارت بردارین و وانیل رو بهش اضافه کنین . با یک ق کوچیک با دقت از آبنبات داغ بردارین و روی سینی چرب بریزین . کمی بین هر پولکی فاصله بدین تا وقتی پخش شد بهم دیگه نچسبن .

از دانه های کنجد هم میتونین روی اون بریزین تا پولکی کارامل کنجدی داشته باشین .بذارین در دمای اتاق خودش رو بگیره و سپس از روی سینی بردارین .داخل بسته بندی در جای خشک و خنک نگهدارین .

عکس از internet

avazkhan

فایل پیوست
 

ادامه این مطلب در لینک مقابل تالارهای گفتمان سایت آشپزی سفره خونه“)

Advertisements

وەڵامێک بنووسە

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / گۆڕین )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / گۆڕین )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / گۆڕین )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / گۆڕین )

Connecting to %s

%d هاوشێوەی ئەم بلۆگەرانە: