املت یا خاگینه

pazirayi


املت یا خاگینه سوسیس با زیتون و پنیر

مواد لازم :
یکعدد پیاز کوچک
یکعدد کدو کوچک
یکعدد هویج کوچک
چند برش فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
زیتون سیاه خرد شده چند عدد
یک ق س آرد
3 عدد سوسیس حلقه شده
پنیر چدار رنده شده نصف پیمانه
5 عدد تخم مرغ
سیر یک حبه رنده شده
50 گرم خامه
نمک و فلفل
جعفری خرد شده نصف پیمانه

هویج رنده شده و پیاز و کدوخرد شده رو با کمی روغن زیتون تفت بدین و در قابلمه رو روش گذاشته و با حرارت ملایم به حال خود بذارین تا با بخار خود نرم بشن . خامه و آرد و تخم مرغ و نمک و فلفل مخلوط کنین وهم بزنین و سپس روی سبزیجات نرم شده بریزین .
روی حرارت ملایم بذارین تا خود ش رو بگیره . فر را روشن کنین . روی 180 درجه تنظیم کنین . سپس کاغذ روغنی رو کمی چرب کنین و کف سینی بندازین وخاگینه رو از توی تابه روی کاغذ بذارین .
سوسیس خرد شده و زیتون و سیر رنده شده و فلفل دلمه ای خرد شده رو روی خاگینه بریزین و پنیر خرد شده رو هم روش بپاشین و حدود 20 دقیقه داخل فر بذارین . تا پینر ذوب شه . سپس با جعفری تزیین و تا داغه سرو کنین .

عکس Internet

avazkhan

فایل پیوست
 

ادامه این مطلب در لینک مقابل تالارهای گفتمان سایت آشپزی سفره خونه“)

Advertisements

وەڵامێک بنووسە

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / گۆڕین )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / گۆڕین )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / گۆڕین )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / گۆڕین )

Connecting to %s

%d هاوشێوەی ئەم بلۆگەرانە: