آموزش تهیه: دسر فروماز پرتقال,دسر توت فرنگی,بستنی شاه توت

آیکونآیکون
زرده تخم‌مرغ: ۴ عدد
شکر: یک و یک چهارم پیمانه (۲۰۰ گرم)
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
آب پرتقال: ۵ پیمانه (۳۸۰ گرم) خامه پاستوریزه: یک پیمانه (۲۰۰ گرم)
ورق ژلاتین ضخیم: ۴ ورق
رنده پوست پرتقال: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن می‌زنید تا کرم رنگ و غلیظ شود. سپس ورق ژلاتین را […]

ادامه این مطلب در لینک مقابل “)

Advertisements

وەڵامێک بنووسە

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / گۆڕین )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / گۆڕین )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / گۆڕین )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / گۆڕین )

Connecting to %s

%d هاوشێوەی ئەم بلۆگەرانە: