شیر برنج لایه ای


شیر برنج 2 لایه یا چند لایه pazirayipazirayi

برای سفره های ماه روزه هم میتونید استفاده کنید و لذت ببرید pazirayi
روش:
شیر برنج رو طبق روش معمول درست کنید و سعی کنید شل نباشه… هر چه غلیظ تر باشه راحت تر برش میخورده و جلوه زیباتری میگیره…
میتونید به جای مقداری از شیر، خامه استفاده کنید تا خوشمزه تر بشهtaaj32ob
به نیم یا 1/3 از آن پودر کاکائو، نسکافه یا چند قطعه شکلات اضافه کنید تا قهوه ای رنگ بشه،
همچنین میتونید از رنگ های خوراکی استفاده کنید و به رنگ دلخواهتون در بیارید،
وقتی تا حدی از داغی افتاد به ترتیب رنگ مورد علاقه تون در قالب دلخواه بریزید… میتونید 3-4 لایه و به صورت یکی در میان سفید و قهوه ای کار کنید…
همچنین میتونید از 2-3 رنگ مختلف استفاده کنید یا حتی رنگین کمان کنید که به نظر من بهتره خیلی رنگ و ورارنگ نباشه تا حالت سنتی و اصیلشو حفط کنه.

نکته: وقتی لایه اول رو ریختید بگذارید رویه ببنده و لایه دوم رو به آرامی و با استفاده از ملاقه روش بریزید تا قاطی نشن،

بین لایه ها
از کارامل، مغزها و پودرشون هم میتونید استفاده کنید… خیلی جای کار و خلاقیت داره dastdast
برای اینکه مثل کیک رنگین کمان قاطی بشن وقتی گرمتره پشت سر هم بریزید تا دایره های تو درتو از رنگ های مختلف ایجاد بشه

sureلایه رویی شیربرنج: با شکلات رنده شده، یا پودر مغزپسته و بادام و نارگیل و … یا حتی با کارامل میتونید تزیین کنید
در یخچال چند ساعت قرار بدید تا خوب خودش رو بگیره
برش بزنید و سرو کنید avazkhan
این ها چند نمونه از شیربرنج دو طبق و کاراملی با این ایده ها :

فایل پیوست
    

ادامه این مطلب در لینک مقابل تالارهای گفتمان سایت آشپزی سفره خونه“)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: